blending...

Sluiers

Bijna iedere bruid draagt er wel één, een sluier. Sluiers worden gemaakt van dunne, doorzichtige stoffen en op verschillende manieren afgewerkt. Zo zijn er sluiers met een kanten afwerking, maar ook sluiers met een dunne of juiste brede bies.


Sluiers Sluier 'Satin'

Twee laagse sluier

€ 16,95
Sluiers Sluier 'Romantic - Ivoor

Sluier, 1-laags

€ 19,95
Sluiers Sluier 'Cathedral'

Lamge sluier met kanten afwerking

€ 24,95

Bruidssluier

Het dragen van een sluier is iets wat al eeuwenlang gedaan wordt. Een sluier was in de oudheid zelfs belangrijker dan de trouwjurk zelf. Bruidssluiers komen vooral in lichte kleuren zoals wit en ivoor, deze kleuren staan voor puur- en reinheid, maar ook voor onschuld. De Romeinen daarentegen droegen juist rode sluiers. 

Het dragen van een sluier is een teken van onderdanigheid. We kennen allemaal het moment wel waarop de bruidegom na de huwelijksvoltrekking de sluier van de bruid omhoog doet om haar te kussen. Tegenwoordig wordt dit meer gezien als een traditie, maar eigenlijk heeft dit dus een veel diepere betekenis. Indien de bruid zelf haar sluier optilt is dit een teken van zelfstandigheid. 

Goedkope sluier 

Bnet u op zoek naar een goedkope sluier van mooie kwaliteit? Dan bent u bij Bella Bride bruidsaccessoires aan het goede adres! Bella Bride biedt een aantal verschillende sluiers, lang of kort, met bies of zonder bies, aan. Mocht uw sluier er niet tussenstaan dan helpen wij u graag met u zoektocht naar de juiste goedkope sluier voor u! Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen via klantenservice@bellabride.nl 

 

Populaire artikelen

Curlies met steen - 6st
Ringkussen 'Flower'
Tiara 'Luxurious'
Tiara 'Luxurious'
€ 29,95

Nieuwe artikelen

Horloge 'Goldish'
Wenkbrauwsjablonen - 3st
7-Delig make-up kwasten set

Aanbiedingen